TAFT Rams (U15) SM-loppuotteluun

04.07.2017

TAFT U15 voitti välieräottelussaan Sipoossa lauantaina 1.7.2017 Helsinki Wolverinesin ja jatkoi matkaansa loppuotteluun.

Pelissä TAFT pelasi monipuolisesti ja sai vahvalla puolustuspelaamisellaan Wolverinesin heittopelin kuriin. Wolvot yrittivät sinnikkäästi heittopelejä aina välillä siinä onnistuen, mutta Taftin takakenttä pysäytti etenijät tehokkaasti.

Puoliajalla TAFTin johto oli 22-0. Joukkue kuitenkin tiedosti Wolvojen vaarallisuuden Indians -pelistä eikä antanut yhtään periksi toisellakaan puoliajalla.

Ottelu oli kaikin puolin siisti, kiitokset siitä vastustajalle ja erityisesti linjan nro 61:lle kovasta tsemppaamisesta läpi ottelun.

Taftin tsemppariksi valittiin QB Anton Kalliokoski

TAFT kohtaa loppuottelussa Helsinki Roostersin. Lähtekääpäs kaikki kannustamaan sinivalkoisia mestaruusjahdissa 7.7.2017 klo 18 Ulkovelolle!