TAFT Miesten joukkueen päävalmentaja vaihtuu

Share |
30.01.2018

Vetovastuu edustusjoukkueen valmennuksesta siirtyy Antti Hurmeelle Mika Alasen siirtyessä työkiireiden vuoksi sivuun päävalmentajan paikalta (Antti kuvassa vasemmalla, Mika oikealla). Mika jatkaa seurassa apuvalmentajana. Jarmo ’Jama’ Sederlund jatkaa puolustuksen koordinaattorina ja apupäävalmentajana. Vaikka valmennusryhmän työnjakoon tulee muutoksia, niin työ jatkuu tavoitteellisena. 

Antti_Hurme_Mika_Alalnen_353A8018_2018-01.jpg

Antti Hurme, 37-vuotias insinööri, tekee leipätyötään hankintakoordinaattorina NCC Industryssa. Jefupiirit tuntevat hänet jo vuodesta 1993 lähtien. Mäntsälässä asuvaan Hurmeen perheeseen kuuluvat vaimon lisäksi 3- ja 7-vuotiaat lapset. Antin vapaa-aika meneekin, paitsi jefun parissa, myös lasten kanssa puuhatessa ja videopelejä pelaillen. 

”Mika Alasen suosituksesta TAFTin hallitus pyysi minua jatkamaan viime vuonna aloitettua uudelleentulemista”, kertoo Antti ja jatkaa ”TAFT kävi edustusjoukkueen osalta pohjalla viime vuonna, kun kausi jouduttiin jättämään kesken. Uudelleentulemisen viisivuotisprojektin pääteemana on luoda valmis ja kestävä organisaatio Vaahteraliigaa varten. Tähän valmistautumiseen kuuluu pelaajan polku. Eri ikäryhmille on luotu tietyt pelilliset ja harjoitukselliset tavoitteet, sekä pelaajille mahdollisuus nousta ikäryhmästä ylöspäin aina miesten joukkueeseen saakka. Vahva juniorityö sekä toimiva ja osaava organisaatio, JoJot ja muut toimijat, mahdollistavat tavoitteeseen pääsyn”. 

Antti olin itse mukana pelaajana kymmenen vuotta sitten, kun TAFT teki silloisen matkan kakkosdivarista Vaahteraliigaan. Hän näki, mitkä asiat tällaisessa projektissa ovat tärkeitä ja mihin pitää panostaa. ”Mahdollinen nouseminen pitää tehdä aina harkiten myös sitä, pystyykö organisaatio kestämään nousun, eikä pelkästään pelillisiin ansioihin ja asioihin keskittyen” summaa hän. 

Antti_Hurme_353A4696_2018-01.jpg

”Suoranaisia pelillisiä tavoitteita en joukkueelle aseta tälle vuodelle. Tärkeintä on löytää oma identiteetti Suomen jenkkifutiskartalla, ja vahvistaa jo olemassa olevaa harjoittelukulttuuria” sanoo Hurme, ja jatkaa ”Edustusjoukkueemme on nuori ja nälkäinen. Jokaisissa harjoituksissa opitaan uusia asioita ja vahvistetaan vanhoja. Tänä vuonna farmisopimuksen mukana tullut yhteisharjoittelu ECGn kanssa on alkanut hyvin, ja odotan siltä paljon. Yhteistreeneissä on paikalla paljon pelaajia ja valmentajia, jolloin pelaajat saavat erinomaista pelipaikkakohtaista valmennusta. Etenkin TAFT hyötyy siitä, että vastus on harjoituksissa lähes Vaahteraliiga-tasoista”. 

Kuva: kaudella 2017 TAFT U19 juhli 7vs7 sarjan mestaruutta Antin kuuluessa valmennustiimiin

Uutena päävalmentajana Antti tuo omaa tyyliänsä mukaan suuremmassa määrin kuin aiemmin, kun hän toimii sekä koordinaattorina että pelipaikkavalmentajana. ”Minulla on ollut kunnia vuosien varrella tavata mitä erilaisimpia valmentajia ja persoonia. Mukaan mahtuu myös suuri joukko amerikkalaisia valmentajia ja pelaajia. Uskon, että oma valmennustyylini on sekoitus kaikkea sitä, mitä olen itse pitkän urani aikana muilta saanut” kertoo Antti, ”tyylini on yleisesti rauhallinen. Vaadin pelaajilta vastuun ottamista omista tekemisistään, ja ajatusmaailmani keskiössä on pelaaja itse ja pelaajan kehittyminen. Pelillisesti tietotaitoa löytyy paljon ja pelitapa on valittu sen mukaan, minkälaisia pelaajia meillä on. Pyrin varmistamaan sen, että annan pelaajille parhaan mahdollisen mahdollisuuden menestymiseen pelikentällä”. 

Vantaan TAFT toivottaa päävalmentaja Antti Hurmeelle onnea ja menestystä vaativaan työhön!

08.12.2018Jenkkifutisvalmentajien starttikurssi ti 11.12.2018
06.12.2018Hyvää itsenäisyyspäivää!
02.12.2018SAJL:N NUORISOTIEDOTE 8/2018
12.11.2018TRY OUT - KOKEILUTREENIT, tule mukaan!
10.11.2018Mari Sormunen, joukkueenjohtaja
05.11.2018Timo Jaakkola - seuramme puheenjohtaja ja valmentaja
03.11.2018Hyvää pyhäinpäivää!
30.10.2018Mustafa Mustamand - pelaaja ja valmentaja
28.10.2018TAFT Offseason harjoittelusta Preseasonille
24.10.2018Jasperin kuulumisia Minnesotasta

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa