TAFT ON SINUN JOUKKUEESI

Kaipaatko uutta lajia? Haluatko tulla mukaan taktiseen kontaktilajiin? Vai olisiko lippupallo sinua varten? Haluatko auttaa urheilullisia nuoria omalla panoksellasi? Liity TAFTiin!

Kokeilutreenit 7 vuotta täyttäneille tytöille ja pojille, naisille ja miehille syksyn 2019 aikana Tikkurilan Urheilupuistossa ja Myyrmäkihallissa. Katso ajat ja paikat. TERVETULOA!

TAFT on saanut Opetus- ja kulttuuriminsteriön tuen yhdenvertaisen liikunnan edistämiseen. Lue lisää Vantaan Sanomat -uutisesta s.20/21.

Juuri NYT on paras aika liittyä joukkoomme! Joukkueiden ottelut pelataan kesäisin, ja syys-/talviharjoittelukausi alkaa syys-lokakuussa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan harjoittelemaan ja kokeilemaan lajia.

Lajissa pelaavat niin isot kuin pienet, vahvat kuin kestävät, nopeat kuin hitaat, heittäjät, kiinniottajat, juoksijat, taklaajat, blokkaajat, sekä tietysti potkaisijat!

Joukkueeseemme on helppo tulla mukaan, ota yhteyttä "Tule mukaan!" -yhteydenottolomakkeella, tai laita viestiä suoraan valmentajille!
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa