TAFT Vantaan yhteistyökumppanit

Kiinnostaako näkyvyys peleissämme?
Yrityksenne logo peliasussa ja sivustollamme?
Mainoksesi Facebook -sivuillamme?
TYKY-päivä amerikkalaisen jalkapallon merkeissä?

Tule mukaan tukemaan junioritoimintaamme.
Kysy tarjous! Yrityksesi logolle on aina tilaa.

Kyllä, kiitos. Haluamme lisätietoa kumppanuudesta.Sejo


Sejo on merkittävä LVI- ja rakennusalan kiinnitystarvikkeiden toimittaja, joka on palvellut asiakkaitaan monipuolisella tuotevalikoimalla jo kohta 40 vuoden ajan. Tarjoamme laadukkaat putki- ja ilmastointikannakkeet, kiinnitystarvikkeet, kiskoasennusjärjestelmät, putkivarusteet ja värinänvaimentimet, ruuvit, pultit ja mutterit, sähkö- ja käsityötyökalut, kaasu- ja sähköhitsaustuotteet sekä asennusnostimet.
Terveystalo on Suomen verkostoltaan suurin terveyspalveluyritys.
Terveystalo tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja
lähes 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea.
Asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori.


aktia.JPG

Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Konsernin maantieteelliseen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset.Asianajotoimisto Kokko & Tiainen Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, joka tarjoaa laaja-alaista juridista osaamista sekä yksityishenkilöille että pienille ja keskisuurille yrityksille. Pääasiallisia erityisosaamisalueita yksityishenkilöillä ovat rikosoikeus sekä perhe- ja jäämistöoikeus, mutta Kokko ja Tiainen hoitaa toimeksiantoja vankalla kokemuksella lähes kaikilla juridiikan osa-alueilla. Yrityssektorilla toimeksiannot ovat painottuneet mm. velkomus- ja vahingonkorvausasioihin.

M-Filesin dynaamiset sisällönhallintaratkaisut mullistavat ECM-markkinoita poistamalla tiedon siiloutumista ja tarjoamalla nopean ja helpon pääsyn oikeaan sisältöön mistä tahansa ydinliiketoiminnan järjestelmästä ja laitteesta käsin. M-Filesin ainutlaatuinen lähestymistapa ECM-ratkaisuun perustuu tiedon hallintaan sen ominaisuuksien eikä sijainnin perusteella.

Vantaan Energia Oy on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Yhtiön omistavat Vantaan (60 %) ja Helsingin (40 %) kaupungit.
Vantaan Energia tuottaa ja myy sähköä ja kaukolämpöä. Lisäksi se tarjoaa maakaasua teollisuuden tarpeisiin. Yhtiö vastaa kaukolämpöverkostojen rakentamisesta ja huollosta Vantaalla.


Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa