Tule mukaan!

Amerikkalainen jalkapallo on vauhtia, voimaa, taktiikkaa, kovaa kontaktia ja tiivistä joukkuepelaamista. Me TAFT:ssa haluamme tarjota ikimuistoisia kokemuksia jenkkifudiksen parissa. Jenkkifudis ei kontaktilajina ehkä sovi kaikille, mutta niille, jotka siitä innostuvat, aukeaa ovi jefun vauhdikkaaseen ja mielenkiintoiseen maailmaan. Amerikkalaisen jalkapallon lajikulttuuri on kiehtova. Lajin päätapahtuma, NFL:n mestaruusottelu Super Bowl, on maailman suurimpia yksittäisiä urheilutapahtumia.

Jenkkifudis on ennen kaikkea yhteisöllinen joukkuepeli. Ilman yhtä ei ole toista. Joukkueissa tarvitaan monenlaisia pelaajia; linjamiehiltä vaaditaan voimaa ja räjähtävää liikkeellelähtöä, kun taas laitahyökkääjiltä nopeutta, ketteryyttä ja pallosilmää.

TAFT:n joukkeissa ollaan aina kiinnostuneita uusista pelaajista ja paras hetki uudelle harrastajalle tulla mukaan on talven aikana. Poikkeuksena U15-, U13- ja U11-juniorit, joissa uusia pelaajia otetaan aina mukaan harjoituksiin ympäri vuoden.

Lasten urheiluharrastusten kustannuksiin on perheiden mahdollista hakea tukea mm. kunnilta, säätiöiltä, yhdistyksiltä tai seurakunnilta. Lisätietoa Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry:n tiedotteesta.

Vantaan TAFT:stakin on vuosien mittaan lukuisa joukko pelaajia ollut mukana Suomen maajoukkueissa. Tälläkin hetkellä TAFT:n pelaajia on myös hankkimassa kokemusta kansainvälisestä jenkkifutiksesta mm. opiskelun ohella ulkomailla. Pelaajapolun eri mahdollisuuksiin voit tutustua Urheiluakatemiat ja SAJL sekä Opiskelu ja pelaaminen Pohjois-Amerikassa -tiedotteista.

Mukaan TAFT:n joukkueisiin pääset täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Tietosi ohjautuvat suoraan oikeaan joukkueseen. Voit myös kontaktoida suoraan joukkueita.

Juniorijoukkueiden yhteystiedot >>
Edustusjoukkueen yhteystiedot >>

Tervetuloa tutustumaan jenkkifudikseen Vantaan TAFT:ssa!

Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa