U11 ECG-TAFT United joukkueen tulikaste

Share |
25.03.2018

Tämän vuoden Snow Bowl pelattiin U11 osalta ECG-TAFT United -joukkueena. Pelaajia oli rosterissa 20. 7 vastaan 7 peleihin tämä on todella hyvä määrä pelaajia. Saatiin vaihtoja paljon. Osa pelaajista pelasi uusia pelipaikkoja, ja sai sielläkin hienoja onnistumisia. 

Ensimmäiseen otteluun vastaan tuli Turku Trojans/Helsinki Roosters -yhdistelmäjoukkue. Peli alkoi meidän puolustusvuorolla, erittäin vahva puolustus olikin. Vastustaja ei ihan hirveän pitkälle päässyt, kun se pysäytettiin. Viime vuonna pelirakentajan paikalla pelannut Sebastian von Bell pelasi puolustuksessa tukimiehenä ja taklasi monta hienoa taklausta. Laitapuolustaja Niklas Michelsson otti myös hienoja taklauksia. Puolustuksen linjapelaajat painivat oikeinkin hienosti ja ottivat muutaman taklauksen. Linjapelaaja Veeti Niemikari pelasi molempiin suuntiin vahvasti. Hymy naamalla kaveri tuli vaihtoon välillä. 

Sitten hyökkäykseen: numero 29 Ville Kivisaari East City Giantsilta kirmasi maaliin, ja numerolla 21 pelannut Juulio Vahla juoksi lisäpisteen. Vastustajan hyökkäysvuorolla puolustuksen Sebastin von Bell ja numero 91 Tuomas Asikainen taklasivat pallonkantajan, ja numerot 99 Niklas Michelsson ja 10 Aaron Väänänen peittivät pallon. Meidän hyökkäysvuoro, ja lopulta Juulio Vahla juoksi maalin. Numero 53 Oliver Lehtinen juoksi lisäpisteen. Numerolla 81 Noa Nieminen juoksi maalin, ja Ville Kivisaari lisäpisteen. Juulio Vahla juoksi seuraavalla hyökkäysvuorolla maalin. Tämän jälkeisellä hyökkäysvuorolla Noa Nieminen juoksi maalin. Viimeinen hyökkäysvuoro, ja pallon sai numerolla 84 ensimmäistä otteluaan pelaava Joonas Lehtonen ja juoksi hienosti neljän vastustajan läpi maaliin. Lisäpisteen painoi pohjaan numero 11 Jalen Plummer. Jokaiselta pelaajalta todella hienoja suorituksia ja ottelu päättyi 44-0 ECG-TAFTin voittoon. Puolustus siis toimi kuin lukko. Hyökkäyksestä erityismainintana Sofia Dugan, joka eteni monta jaardia pallon kanssa. Loppujen lopuksi finaalipaikka oli meidän. 

Mutta sitten... joukkueessamme pelasi pelaaja, joka oli jo aiemmin pelannut U13-joukkueessa, joka olikin väärin. Tästä syystä meidät siirrettiin pronssipeliin. Pieni pettymys, mutta pronssi on voitettu, hopea hävitty ;). 

Pronssipeliin tuli vastaan Wolverines, ja pienen motivaatiopuheen jälkeen pelattiin uudella innolla. Tässä ottelussa vastustaja yllätti meidät muutaman kerran hienoilla heittopeleillä. Hyökkäyksemme kuitenkin jauhoi maaliin asti. Vastustaja kerran. Tähän otteluun tuli mukaan TAFTin linjapelaaja Alex Reinholm. Ottelussa maaleja ahkeroivat numero Noa Nieminen, Ville Kivisaari, Jalen Plummer, ja yhdestä juoksumaalista ja lisäpisteestä allekirjoittanut unohti merkata maalintekijät ylös. Ottelu päättyi 26-6 ECG-TAFTin voittoon. Pronssia siis saatiin tässä Snow Bowl kympissä. 

Molemmat ottelut voitettiin joukkueena, joka pelasi mahtavasti yhteen, ja taklauksiin mentiin hienosti auttamaan. Yksi pelaaja menee taklaamaan ja muut tulevat auttamaan. Hyökkäyksessä blokkaaminen oli todella toimivaa. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää. 

Terveisin Sami Hyleh 

 

24.04.2018Mikael Viljanen - TAFTin luottosentteri
24.04.2018U17 Bulldozers talviharjoituskauden päättävä leiri Pajulahdessa 21-22.4.2018
23.04.2018Panthers harjoitteli isompiaan vastaan Pajulahdessa
16.04.2018Onni Tirkkonen, TAFTin linjan lukko
01.04.2018Snow Bowl - iloinen kymmenvuotias
26.03.2018U15 ECG-TAFT Panthers SnowBowl X turnausvoittoon
26.03.2018TAFT Warriors U13 SNOW BOWL X peliraportti
25.03.2018U11 ECG-TAFT United joukkueen tulikaste
21.03.2018Kuvamuistoja Snow Bowl II ja III
19.03.2018Snow Bowl X Otteluaikataulu

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa