ETU (U11) ECG-turnauksessa

Share |
10.09.2018

ETU eli ECG TAFT United (U11) kävi sunnuntaina 9.9.2018 pelaamassa kaksi peliä Velodromilla ECG turnauksessa.  Vastaan asettui ensimmäisessä pelissä Wolverines Espoo ja toisessa Wasa Royals. Pelaajilla oli hyvä meininki heti aamusta päällä ja peli alkoi vauhdikkaasti, jopa niin vauhdikkaasti, että hieman yllättäen. 

ecgUusi.png

2018_LOGO_FIN_Blue_w_white_text__kopio.jpg

Aloitan avaamalla puolustusta. Puolustus toimi mahtavasti yhteen ja taklauksen hetkellä paikalla oli monta ETU-pelaajaa tehden Wolverinesin pallonkantajille todella raskaan päivän. Puolustuksen linja painoi kovalla vauhdilla QB:n kimppuun aiheuttaen suurta painetta pelinrakentajalle. Tukimiehet oli oikeassa paikassa taklaamassa, keskeltä juoksut olivat vastustajalle mahdottomia. Laitapuolustajat estivät hienoja vastustajan heittoja ahkerasti. Ja taklasivat kovaa laidalta tulleita juoksu pelejä. Wolverines pääsi pelin loppuun mennessä 2 kertaa maaliin asti. Lisäpisteitä ei vastustajalle annettu.

ETU:n hyökkäys pelasi todella hienoa peliä. Uusiin yrityksiin päästiin monesti ja ne päättyivät usein maaliinkin asti. Tässä pelissä ETU teki hienoja maaleja heitto- ja juoksupeleillä. Maaleja ja lisäpisteitä tehtailivat #40 Ville Kivisaari, #13 Noa Nieminen, #48 Terho Vainio, #50 ensimmäisen maalinsa tehnyt Aleksi Fager, #53 Oliver Lehtinen, #24 Olli Kivalo, #80 Sofia Dugan. Eli maalintekijöitä oli monta ja maaleja ja lisäpisteitä syntyi 44 pisteen arvoisesti. Hyökkäyslinja piti vastustajan puolustuksen hyvin aisoissa ja pelirakentajalla oli pitkä aika heittää palloa tai antaa pallo keskushyökkääjälle. Peli päättyi 44-12 ETU:n hyväksi.

Tässä välissä Veeti Paju kävi auttamassa Joensuun Jaguaareja, koska heiltä olisi pelaajia puuttunut liikaa. Veeti pääsi siis kauden päätösturnauksessa pelaamaan oikein kunnolla.

Toiseen peliin tuli vastaan Wasa Royals. Tässä pelissä pelaajat pelasivat todella hienoa peliä. ETU:n hyökkäys kulutti todella hyvin pelikelloa ja puolustus vuorollaan piti Royalsin hyökkäyksen aisoissa, eikä Royals usein päässyt edes uusiin yrityksiin. ETU taas puolestaan pääsi uusiin ja maalintekoon. Vasta puoliajan jälkeen Royals hieman nosti päätään ja sai yhden maalin ja lisäpisteen tehtyä. ETU painoi päälle kovalla ellei jopa kovemmalla tahdilla. Tässä pelissä ETU:n maaleista ja lisäpisteistä vastasivat #40 Ville Kivisaari, #48 Terho Vainio, #53 Oliver Lehtinen. ETU painoi maaleja ja lisäpisteitä 36 pisteen edestä ja vastustaja teki 8. Ottelu päättyi siis ETU:n voittoon.

Turnauksen Zemppari-palkinnot menivät Aleksi Fagerille ja Joonas Lehtoselle. Molemmat pelasivat hyvin ja kummallakin oli iloinen ja hyvä meininki sidelinella ollessaan.

Molempien otteluiden jälkeen voin olla hyvin ylpeä jokaisesta pelaajasta ja panoksesta. Koko joukkueella oli todella kivaa ja kun kausi saatiin lopetettua voittoihin, niin voiko paremmin päättyä? 

Päävalmentajana kiitän ECG:tä yhteistyömahdollisuudesta, jotta päästiin pelaamaan 7vs7-pelejä. Kiitos joukkueenjohtajille, huoltajille sekä valmentajille. Erityisesti kiitos joukkueen pelaajille. Kiitos ECG:n cheerleadereille, jotka kovaan ääneen kannustivat joukkuetta.

Päävalmentaja Sami Hyleh kiittää ja kumartaa
12.11.2018TRY OUT - KOKEILUTREENIT, tule mukaan!
10.11.2018Mari Sormunen, joukkueenjohtaja
05.11.2018Timo Jaakkola - seuramme puheenjohtaja ja valmentaja
03.11.2018Hyvää pyhäinpäivää!
30.10.2018Mustafa Mustamand - pelaaja ja valmentaja
28.10.2018TAFT Offseason harjoittelusta Preseasonille
24.10.2018Jasperin kuulumisia Minnesotasta
21.10.2018Syyskokouksen paikka vaihtuu!
18.10.2018Kysely Vantaan tapahtumatarjonnasta
17.10.2018Jani Hentunen - paluu TAFT Miehiin

Siirry arkistoon »
Seuraa organisaatiota TAFT Vantaa